Over

Montagebedrijf Midden Nederland


Vakmanschap


 

 

Bij ons is de montage van de keuken geen wedstrijd of race tegen de klok. Elke keuken verdient een goede montage.

 

Een nieuwe keuken koop je maar een paar keer in je leven, dat het moeilijk kiezen is begrijpen we maar al te goed. Hoeveel keuzes moet je maken? Om te beginnen, wat voor een opstelling wil ik, welke deurtjes of toch lades en welke kleur? Wil ik een stenen blad met zijn luxe uitstraling en de daarbij behorende kosten of liever een kunststof werkblad? Welke aparatuur kiest u voor, vaak een koelkast en een oven, maar welke apparatuur nog meer? Heb ik de keuken 'alleen' om mijn maaltijd klaar te maken of ben ik die hobbykok die het heerlijk vindt om uren in de keuken te koken? Vaak is de keuken het middelpunt van de woonkamer en een deel van het interieur. Hoe belangrijk zijn dan al je keuzes? Vaakt valt het niet mee om uit alle mogelijkheden de juiste keuzes te maken.  

 

Met ons vakmanschap kunnen we u helpen. We kunnen de nieuwe keuken voor u inmeten aan de hand van de ideeën die u heeft uitgewerkt met uw keuken showroom. We kunnen u zaken aandragen waar u mogelijk zelf nog niet over heeft nagedacht. Door onze jarenlange ervaring in de keukens zijn er voor ons nog maar weinig verrassingen en is er bijna voor alles een nette oplossing mogelijk. 

 

Is uw opstelling anders dan die van uw huidige keuken kunnen we de leidingen voor u aanpassen.

Gas, water en electra allemaal geen probleem.

Een uitbreiding in de meterkast nodig voor elctrisch koken bijvoorbeeld, wij kunnen die voor u in orde maken.

Ook een koofje voor het afwerken van de slang naar buiten van een afzuigkap of een ombouw om uw hoge kasten, ook wel interieurbouw genoemd kunnen we voor u verzorgen.

Heeft u vragen? We staan u graag te woord of stuur ons een email met uw wensen.

 

Voor een complete installatie van uw keuken!

 

 

Jarenlange ervaring in het keukenvak heeft ervoor gezorgd dat een keuken voor ons geen geheimen meer heeft.

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vele merken keukens en werken dan ook voor verschillende Keuken Vakzaken.

 

 

Naast het plaatsen en aansluiten van de keuken kunt u bij ons ook terecht voor bouwkundige werkzaamheden in en rondom de keuken.

 

 

Montagebedrijf Midden Nederland staat voor Vakkundige montage!

Maatwerk

Copyright  © All Rights Reserved